Ny formand

Formand Gitte Pedersen ønskede ikke genvalg til dette års generalforsamling efter mange år i bestyrelsen, og er derfor trådt ud af gymnastikbestyrelsen. 
Gitte har lagt utrolig mange timer i gymnastikken i Snejbjerg og i det frivillige arbejde, som følger med, det har gavnet Snejbjerg Gymnastik rigtig meget. Ligeledes har Gitte taget de seneste 2 år som formand.
Fra gymnastikkens side skal lyde et stort tak for det gode samarbejde og den store indsats, og vi ønsker Gitte alt mulig held og lykke i fremtiden.

Vi byder velkommen i bestyrelsen til Kim Grarup, som er nyvalgt formand for Snejbjerg Gymnastik.

Trampolin Fitness

Trampolin Fitness

Trampolin Fitness er et helt unikt og effektivt træningssystem, som træner bl.a. balance, motorik, koordination og muskulatur, samt giver kondition og høj kalorieforbrænding.

Vi finder mavemusklerne frem, mens vi får sved på panden. Kom og vær med til denne fantastiske træningsform. Det er sjovt og udfordrende. Du behøver ikke være bange for at du har glemt dine knibeøvelser de sidste 10-15 år J Du kan sagtens hoppe alligevel J 

Kom og prøv

Medbring indendørssko, håndklæde og væske.

Holdene er lavet som "Pay and Play", dvs. at du via hjemmesiden booker en plads på det trampolin hold, som du gerne vil på og betaler pr. træning. Der er plads til 10 deltagere på hvert hold. 

   

 Vi tilbyder i denne sæson trampolin hold:

Torsdag fra 19-20.

Instruktør: Anette Østergaard

Prisen er 35 kr. pr. gang og booking til holdet foregår via hjemmesiden - læs mere her

 

Årets instruktører 2016/2017

     

Ved opvisningen blev Simon Skov Andersen velfortjent kåret som årets instruktør.

  KKK3237 

  
     

 Årets modtager af tidligere fællesformænds unglederpokal 2017 blev Niklas Dam.

Han troede at han via en skype forbindelse fra Østrig skulle give Spring-Mix en pep-talk forud for opvisningen – det skulle han også – men overraskelsen var stor da Carsten Siggaard efter Niklas’s peptalk brød ind og overrakte ham unglederpokalen i forbindelse med indmarchen, hvor alle gymnaster var på gulvet og hal 1 var fyldt med tilskuere. En hel hal klappede for ham, mens mor Birte på hans vegne modtog vandrepokalen, en erindringspokal samt et gavekort.

 KKK3246 

Facebook

 

Vi er også at finde på Facebook.

Klik ind på vores side og "synes godt om", så kan du følge med i hvad der sker.

http://www.facebook.com/Snejbjerggymnastikforening